Prukner: Féltem, hogy az FTC egyenlít a végén!
2012. november 19. írta: Tibi5000

Prukner: Féltem, hogy az FTC egyenlít a végén!

Prukner László, a Kaposvári Rákóczi edzője, nem mindennapi interjút adott egy sportmagazinnak. Tömören az áll benne, hogy mint az már a címben is kiderült, az utolsó percekben nagyon félt, nehogy a Fradi a semmiből kiegyenlítsen.

A zöld-fehérek csatája volt a tegnapi Kaposvár-Fradi meccs, aminek a végeredménye "gólzáporotlan" 1-0 lett, az sem az első percekben történt. Pontosabban a 70. perc környékén dőlt el a meccs Pavlovic találatával. A Fradi aztán nagyon aktív volt a meccsen, talán észrevették végre az eredményjelző táblát. Az utolsó húsz percben tényleg  kitett magáért, de így sem sikerült 1-1-re hozni a meccset.

A Fradi annyira erőt kapott, bár ez nem csoda, hisz az elmúlt hetven percben pihentek, és annyira-annyira jobbak voltak, hogy azt a pápaszemes Prukner László is meglátta, és a mérkőzés végén ezt nyilatkozta:

Miután a Ferencváros kényszerűségből kinyílt, több lehetőségünk lett a helyzetek kidolgozására, sajnos, kihagytuk őket. Féltem is, hogy a mérkőzés végén a Ferencváros esetleg egyenlít.

Márpedig ha Prukner László azt mondja, hogy fél, ott aztán bizony eljött a zombi, vagy néhány Fradi támadó.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr34914606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása