Nyert a Ferencváros a Haladás ellen!
2015. július 19. írta: Tibi5000

Nyert a Ferencváros a Haladás ellen!

A Haladás-Ferencváros mérkőzés kora estei kezdéssel, 18:00 órakor vette kezdetét. A Fradi meglepően jól kezdett és ezt a formát meg is tartotta az első félidő végéig, utána Király Gábor csapata vett erőt magán és mutatta meg, hogy őket sem olyan fából faragták, az eredmény viszont mégis hűen tükrözi a teljes mérkőzést, 2:0. 

Már a kilencedik, tizedik perc környékén magáénak tudhatott egy találatot a Thomas Doll által vezetett együttes, Gera passzából Lamah talált be a szombathelyiek ellen. Jöhetett is volna a második, Király azonban sikeresen blokkolta Gerát, de Hajnal és Leandro is helyzetben volt.

Ezek után helyzet vagy gól tekintetében nem történt semmi, a megemlíteni valók közé tartozik az a sajnálatos baleset is, amit Halmosi szenvedett el, miután összekoccant Dilaverrel. Egy hónapot is ki kell majd hagynia, de nagyobb probléma számára, hogy emellett járomcsonttörést is szenvedett.

Na nézzük a második félidőt! A Haladás jobban indított, azon belül is Ugrai Roland, komoly szituációkat azonban még sem tudott kialakítani Dibusz hálója előtt, kb. ennyit lehet elmondani a szombathelyi támadásokról.

Ezek után még sokan gólhelyzetbe kerültek a Fraditól, ezeket a helyzeteket viszont egészen a 95. percig sikeresen hárította Király, amikor is, rengeteg kihagyott ziccer után, Sesták talált be a kapuba. 

Ez persze csak már egy kegyelemdöfés volt a Haladás számára, a mérkőzés összefoglalva gyakran táncikált az unalom határán, a két csapat külön-külön, de akár együtt is játszott már színvonalasabb összecsapást, pedig egy király rangadónak ígérkezett a két zöld-fehér együttes számára.

Vannak olyan játékosaink – például Hajnal Tamás vagy Stanislav Sesták – akik még nem 100 százalékosak, ezért minél több találkozóra szükségük van. Szombathelyen sosem könnyű játszani, de a három pontért utazunk a Haladás otthonába. Hétfőn pedig egy remek csapatépítő program vár ránk, hiszen az egész együttes Hajnal Tamáshoz látogat. Egységben, közösen készülünk a következő feladatokra - ezt még az összecsapás előtt mondta Doll, a Fradi vezetőedzője.

A célegyenesbe érkeztünk, játékosaim becsülettel elvégezték a munkát, kiéhezve várják az FTC elleni bajnokit. (...)  Tisztában vagyunk a Fradi képességeivel, az egyik legjobb magyar csapat, amely biztosan bátor támadójátékkal rukkol ki. A Zseljeznicsar elleni Európa-liga vereségükre nem alapozhatunk, egyrészt sok helyzetet kihagytak, másrészt amikor kollégáimmal elkezdtük számolni, kikre kell nagyon figyelnünk, hétnél megálltunk – tehát gyakorlatilag mindenkire. Könnyen lehet, hogy Radó András is lehetőséget kap ellenünk - ezt pedig már Mészöly Géza, a szombathelyiek szakembere kommentálta néhány órával a meccs kezdése előtt.

A találkozó az M4 sporton volt látható, ahol a második gólt valami miatt, a későbbiekben megtudva, technikai hibák miatt nem mutatták. A csatorna a kellemetlenségért szíves megértésünket és elnézésünket kéri. 

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr647640408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása