Bréking nyúz: Gerrard és a Los Angeles Galaxy?
2015. január 03. írta: Tibi5000

Bréking nyúz: Gerrard és a Los Angeles Galaxy?

Tegnap még arról cikkeztek, többek között mi is, hogy legnagyobb megdöbbenésünkre Steven Gerrard nem hosszabbítja meg az idény végén lejáró szerződését, ezzel pedig a 34 éves játékos nem a Liverpool-nál teszi le a csukát.

A játékos nem mondta el, melyik csapatban akarja folytatni, de annyit leszögezett, biztos, hogy nem Angliai klubban, hiszen nem lenne képes a Liverpool ellen pályára lépni.

Bővebben itt olvashatsz róla: http://sport-kiraly.blog.hu/admin/post/edit/7034703

Egy-két halovány pletyka volt arról, hogy a játékos talán az MLS ligában szeretné folytatni a pályafutását, azaz az Egyesült Államokban, de biztosat senki nem tudott mondani. A goal.com szerint a Los Angeles Galaxy azonban 4 éves szerződést kínál neki, ezalatt pedig szép kis summát tehet a zsebébe. (20 millió font.)

Persze, láttuk a sajtóban, hogy hezitál a szerződéshosszabbításon, de azt hittük, ez csak a szokásos maszlag, és előbb-utóbb úgyis aláír. Óriási sokk, hogy így döntött, megrázó lesz látni, hogy elmegy, senki sem sejtette, hogy ez fog történni. Nehéz lesz túltenni magunkat ezen, hiszen ő a vezérünk, már több mint egy évtizede vele azonosítják a csapatot. Meg kell próbálnunk megbirkózni a helyzettel - mondta Jordan Henderson.

Hogy aztán mi lesz Gerrard sorsa, az hamarosan kiderül!

További információk, itt, a Sport-Királyon!

 

Fotó: Reuters

Infó: http://www.fourfourtwo.hu/hirek/anglia/premier-league/liverpool/gerrard-los-angeles-galaxy

 http://www.goal.com/en/

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr407036925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása