Verhető ellenfél a BATE Boriszov
2015. július 28. írta: Tibi5000

Verhető ellenfél a BATE Boriszov

Legalábbis a Videoton francia vezetőedzője, Bernard Casoni szerint. Továbbá úgy gondolja, jól fognak játszani a fiúk, persze a győzelemhez ennyi nem elég, (persze, hogy nem), gondoljunk csak mit műveltek a walesi The New Saints ellen legutóbb. A tréner szerint először is át kell lépniük a saját árnyékukat és ki kell használni a lehetőségeket. 

Casoni egy gól nélküli döntetlent is előnyösnek tartana, hisz akkor a majd a második fordulóban a fehérvári csapat akár egyetlen idegenbeli találattal eldöntheti a továbbjutás kérdését. 

Akarva-akaratlanul felmerült persze a sajtótájékoztató kapcsán, hogy minek köszönhető a Videoton rossz teljesítménye a bajnokságban. A francia annyiban kommentálta a dolgokat, hogy együttese a Honvéd elleni találkozón az első játékrészben nagyon jól játszott, az egyetlen dolog, ami hiányzik, az pedig az önbizalom.

Persze kár lenne temetni a Vidit, hisz még csak két meccs zajlott le a 12 csapatból álló NBI-ben a 2015/2016-os szezonban, de elég furcsa látni, hogy a két jelenlegi kieső, vagy is a Békéscsaba és a Vasas csak két/egy helyezéssel nyújtott rosszabb teljesítményt, mint a tavalyi bajnokcsapat.

A BL-t viszont nem szabad összekeverni a bajnoksággal, ezt a fehéroroszok edzője is hangsúlyozta, amikor a magyarokról kérdezték. Alekszandr Jermakovics egy nagyon kemény mérkőzésre készül és szerinte magas színvonalú futballt fog játszani.

Az edző egyébként meglepően pozitív dolgokat mondott a Videotonról, a The New Saints elleni botladozást is csak annak tulajdonította, hogy a fehérváriak lebecsülték a walesieket, egyébként látszott, hogy sokkal jobban értenek a focihoz.

Most valószínű, hogy a BATE Boriszovot nem fogják lebecsülni, a 20:30 perckor kezdődő mérkőzést az M4 Sporton izgulhatjuk végig. Sok sikert a magyar csapatnak!

casoni.jpg

Fotó: vidi.hu 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr407660170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása