A Lazio ajánlatot tett Dzsudzsákért!
2015. január 15. írta: Tibi5000

A Lazio ajánlatot tett Dzsudzsákért!

Sokan pletykálták, hogy több nemzetközi csapat is érdeklődött a magyar futballista játékjogáért, hivatalosan azonban az első ajánlat a minap történt meg - jelentette be Dzsudzsák jelenlegi csapata, a Dinamo Moszkva. Az érdeklődő pedig nem más, mint az olasz Lazio.

Ha érdekelnek a részletek, kattints a "Tovább" gombra!

Az említett Lazio mellett olyan nagynevű csapatok is érdeklődtek iránta, mint a német Dortmund, vagy a Schalke, valamint a Liverpool, de ezek közül egyik sem volt hivatalos.

A jelöltek közül a legnagyobb esélye mégiscsak a Lazio-nak volt, és úgy tűnik, ez a tipp be is fog jönni. Balázs egyébként néhány évvel ezelőtt még a hollandoknál rúgta a bőrt a PSV színeiben, aztán tett egy kis kísérőt az Anzsinál, ami szó szerint bukta lett, az országot azonban nem hagyta el: következő klubja a szintén orosz Dinamo Moszkva volt.

Az előző szezonban nem volt formában, most azonban egyre jobban próbál kibontakozni, öt gólt rúgott és hat gólpasszt adott tizenöt mérkőzés alatt. Emellett elmondása szerint más futballkultúrákat is meg akar ismerni, ezért igen nagy esélye van, hogy a közelmúltban távozni fog a csapattól. 

Sok sikert neki!

Fotó: Szport-Ekszpressz

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr707076667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása