ÉLŐ: M4 Sport-mustra
2015. július 18. írta: Tibi5000

ÉLŐ: M4 Sport-mustra

Új információkhoz frissítsd a posztot!

7:41 Üdvözlök mindenkit, ezt egy kis bemelegítő posztnak szánom a hivatalos elindulás előtt, hisz a sport világa egy olyan óriás méretű dologgal gazdagodott, vagy pontosabban hamarosan gazdagodni fog, mint az M1 saját sportcsatornája, az M4. Még 18 percen keresztül (7:41) egy visszaszámláló órát láthatunk ami csak annyiban pozitív, hogy úgy tűnik, számolni azért csak tudnak, bár kétlem, hogy másodpercenként váltogatja valaki a képernyőt és illeszti be a megfelelő számot. Na mindegy is, nem akarom még én is ostorozni a drága közszolgálati adónkat, megteszi ezt helyettem más is. 

7:45 Sok érdekességet gyűjtött össze nekünk a Wikipédia, többek között megtudhatjuk, hogy milyen fontosabb közvetítések lesznek a csatorna kínálatában, ezek között van például a 2016-os olimpia, a 2016-os labdarúgó EB és a WTCC Túraautó-világbajnokság is az M4-en fog majd letelepedni.

7.48 Hamarosan elérkezünk a tíz perchez, már tűkön ülve várom a kezdést. 

7:49 Mivel minél később kezdődik, annál később is lesz vége.. :D

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr697636838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása