Áll a bál Hulk Hogan körül
2015. július 27. írta: Tibi5000

Áll a bál Hulk Hogan körül

Feszegethetnénk azt, mennyire is valós sportnak és nem színjátszásnak tekinthető a pankráció, de ebbe inkább most ne menjünk bele: sokkal inkább érdekesebb a mostanában Hulk Hogan körül zajló botránysorozat. Még 2012-ben jött az első csapás, amikor a Gawkert kitette a pankrátor intim videóját, ami miatt azután később pereskedni kezdtek.

A dolog pikantériáját viszont az adja, hogy Hogan a videóban rasszista megjegyzéseket tett a színesbőrű emberekre, hogy pontosan miket is mondott és milyen jelzőkkel illette a férfit, nem részleteznénk, de a lényeg az, hogy semmilyen szempontból sem pozotív dolgok hangzottak el azon a nyolc évvel ezelőtti felvételen, ami talán Hogan csillogó pályafutásának és karrierjének a végét is jelentheti.

Miért is? Mert a WWE, vagyis a World Wresting Entertainment letörölt az oldalukról minden Hogannal kapcsolatos információt, képet, hírt, de már az online boltjukban sem lehet kapni a pankrátorról egybeköthető csecsebecséket.

Nyolc év. Ennyi ideje van a levegőben a botrány szaga, de a nyilvánosság elé végül csak most pénteken került ki. Hogan egyébként nyilatkozott is a People magazinnak, amiben természetesen már teljesen máshogy vélekedik:

Nyolc évvel ezelőtt sértő kifejezéseket használtam egy beszélgetés során. Elfogadhatatlan dolgokat mondtam, erre nincs bocsánat. De ez nem én vagyok. Őszintén hiszem, hogy minden ember értékes, és senkit nem szabad a bőrszíne, a neme vagy a vallása miatt megkülönböztetni - mondta az amúgy filmekben is szereplő volt WWE sztár.

Lánya, Brooke, akiről a videóban is beszélt, egy verssel, igen, jól hallottátok, egy verssel próbálja megvédeni és tisztára mosni az apját. Az ügy tehát eddig csak kínos volt, most viszont már elérte a "hogy lehet valami ennyire rohadtul kínos" kategóriát. De lássuk is a verset magyar fordításban:

 Ha ismernétek apámat,

Tudnátok, milyen keményen küzdött,

És csalt mosolyt 

A világos, közepes és sötét bőrűek arcára.

Az úr azt mondja,

Bocsáss meg nekik,

És ne vess rájuk követ,

Szóval emlékezzetek erős karjaira akkor,

Amikor egyedül voltatok.

Az apámnak van egy lánya,

Nekem pedig érzéseim,

És ha ismerném az apátokat,

Ugyanezt tenném értetek.

 

Talán komolyabban vették volna az emberek a dolgot, ha mondjuk nem vers formájában szeretett volna kitárulkozni, hanem mondjuk egy egyszerű írásban, de amúgy sokat elmond a hölgyikéről, hogy olyan filmekben láthattuk, mint a Kétfejű cápa, a Little Hercules vagy az L.A. Slasher.

Hogan és családja körül tehát áll a bál és ezt se egy teljesen más hangvételű bocsánatkérés és egy vers sem tudja feledtetni, főleg nem azt, hogy a sok ember, aki példaképként(??) tekintett erre az emberre, most nagy valószínűséggel mind csalódott benne.

A cikket a saját "nagyon okos" megszólalásával szeretném zárni.

 

Azt hiszem, mindannyian rasszisták vagyunk egy kicsit. Az a ********* nigger

Információ: Index, Velvet

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr517659152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása