Elgázoltak az olimpián egy embert
2014. február 14. írta: Tibi5000

Elgázoltak az olimpián egy embert

Azt tudjuk, hogy nem könnyű az élet az olimpiákon, és kisebb-nagyobb bakik előfordulhatnak ritkán, de ez sajnos egy balesethez is vezetett. Az egyik munkatárs éppen az izzót akarta kicserélni, amikor a vele szembe jövő bobos elgázolta.

Mint később kiderült, a lámpa azt mutatta, hogy senki sincs a pályán, így a gyanútlan bobos elindult. Mindenki értetlenül áll a dolgok mögött.

„Már vizsgáljuk az esetet, de egyelőre nem tudjuk, hogyan történhetett a baleset, hiszen a munkásnak nem kellett volna akkor azon a részen tartózkodnia. Ráadásul a lámpa is kigyulladt a bob indulása előtt, ami azt jelzi, hogy üres a pálya" - írja a NOB hivatalos közleményében.

Az olimpián dolgozó férfit azonnal helikopterrel kórházba szállították, ott megállapították, hogy eltört mindkét lába, ezért meg kellett operálni. Szerencsére már jól van, ha minden rendben megy, néhány nap múlva már a kórházat is elhagyhatja.

Lassan talán veszélyességi pótlékot is kéne fizetni szegény munkatársaknak...

(Fotó: smh.com.au,  dailymail.co.uk)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975814449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása