Filmsztárra hasonlít a Debrecen egyik játékosa!
2014. november 08. írta: Tibi5000

Filmsztárra hasonlít a Debrecen egyik játékosa!

A Nemzeti Sport Online egyik blogja hívta fel rá a figyelmet, hogy a Loki egyik játékosa, Aleksandar Jovanović szembetűnően hasonlít egy filmsztárra, nevezetesen a James Bond filmekből is ismert Daniel Craig-ra. 

Jó kérdés, hogy kinek írjam le előbb az életrajzát, de mi mégiscsak egy sportblog vagyunk, nézzünk egy kicsit Jovanović "körmére". A játékos 1985 decemberében látta meg a napvilágot Szarajevóban, az akkori Jugoszláviában. Bosnyák, majd szerb csapatokban is megfordult, 2011-ben azonban leigazolta a Ferencváros csapata, hozzá kell tenni, az együttes akkoriban Prukner László kezei között volt.

Szerződése lejárta után került a Debreceni VSC csapatához, és jelenleg is oszlopos tagja. Jobb, és balhátvédként, középső, de jobb oldali és középső középpályásként is kiválóan megállja a helyét.

Ha eddig nem tudtad volna beazonosítani vagy a játékost, vagy Daniel Craiget, amit egyébként kétlek, azért lássuk egy képen, mennyire is nagy a hasonlóság, és ezzel be is bizonyíthatom, vagy legalábbis remélem, hogy nem hiába írtam egy cikket erről. :)

 

Kép: http://loki.blog.nepsport.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr996879141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paraszthajszal 2014.11.14. 09:55:16

Hát, azért össze nem keverném őket. Luis Felipe Scolari szerintem jobban hasonlít Gene Hackmanre. soccerly.com/image/soccerly?id=1369166913&thumb=1
süti beállítások módosítása