Újabb fogadási csalás
2013. augusztus 07. írta: Tibi5000

Újabb fogadási csalás

   Most ismét egy bundameccset lepleztek le, melynek ráadásul magyar szálai is vannak nagyban. Egy vallomásnak köszönhetően vették nagyító alá, az egyik 2011-es, olasz focimeccset, a Lecce-Lazio találkozót, melynek végeredménye 2-4 lett. 

   Carlo Gervasoni tett vallomást, és úgy tűnik, még egy jó darabig nem fogják lezárni az ügyet. Carlo hétéves eltiltást kapott, amikor kirobbant az ügy, és ezáltal profi pályafutását is abba kellett hagynia. Az egyik napilap két tudósítója szerint, a Stefano Mauri eltiltása miatt középpontba kerülő, Lecce-Lazio mérkőzésről azt állította, hogy a háttérben, egy fogadási csalásokkal foglalkozó bűnbanda áll, ami ráadásul magyar. 

   A vallomásban, Carlo még azt is megemlítette, hogy Almir Gegics, akit a manipulációs hálózat fejének tartanak, beszélt egy magyarral, egy bizonyos Strasser Lászlóval, hogy minden beépített játékosnak fizessenek 600 ezer eurót. 

   Emellett B. Istvánt is letartóztatták, aki, nem csak a Lecce-Lazio mérkőzést befolyásolta. Több barátságos mérkőzést is rá tudtak bizonyítani. 

   A LECCE–LAZIO (2011. 05. 22.) MECCS JEGYZŐKÖNYVE
LECCE–LAZIO 2–4 (2–2)

2011. május 22., Lecce, Stadio Comunale Via del Mare. Vezette: Rocchi
Lecce: Benassi – Mesba (Corvia, 48.), Giuliatto, Brivo, Donati – Piatti (Chevantón, 48.), Munari, Giacomazzi, Coppola, Vives – Di Michele (Rosati, 53.)
Lazio: Muslera – Lichsteiner (Scaloni, 83.), Javier Garrido, Biava, André Dias – Brocchi, Mauri, Ledesma, Hernanes (Á. González, a szünetben) – Rocchi (Floccari, 64.), Zárate
Gólszerző: Coppola (33.), Piatti (41.), ill. Rocchi (7.), Zárate (35., 54.), Vives (62. – öngól)
Kiállítva: Benassi (52.)

   https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uf1VIBPze5E

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr605449552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása