Ferguson Kagavát isteníti!
2013. március 04. írta: Tibi5000

Ferguson Kagavát isteníti!

Sokat moroghatott magában Ryan Giggs, a Manchester United klasszisa, aki szombaton ünnepelte volna 1000. tétmeccsét, ha játszhatott volna. De Sir Alex Ferguson mester helyette egy frissebb húst, Sindzsi Kagavát tette a kezdőbe. Először senki nem örült a hirtelen cserének, de a meccs vége fele már Kagava nevét skandálta a közönség: Mesterhármast szerzett a Norwich ellen, ezzel 4-0-ra nyertek a vörösök.

Ferguson azt mondta, csodás napot fogott ki Kagava, aki az ősszel érkezett Dortmundból, de két hónapra kiesett súlyus térdsérülése miatt, ezért csak öt gólnál tart a Manchesterben.

– Nagyon jó befejező csatár, a második gólja magas intelligenciáról tett tanúbizonyságot, a harmadik egész egyszerűen káprázatos volt.

– A japán szurkolóknak nagy örömet szereztem, nekem pedig erőt adott a lelkesedésük, a közösségi portálokon folyamatosan biztatnak – fogalmazott Kagava. – Ez még azonban csak részsiker, a fontos az, hogy a Real ellen mit játszunk kedden hazai pályán, az idegenbeli 1-1 után mindenképpen tovább kéne jutnunk a BL-ben. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr815116712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása