Elhunyt Karl Erik Böhn!
2014. február 02. írta: Tibi5000

Elhunyt Karl Erik Böhn!

   Életének 49. évében elhunyt Karl Erik Böhn, a Magyar Kézilabda Válogatott volt szövetségi kapitánya. Az edzőnek napról-napra rosszabb volt az állapota, végül súlyos betegség után vasárnap elhunyt Erik Böhn.

   A hírt az egyik barátja erősítette meg a Tv2-nek. A norvég kapitánynál még februárban, azaz lassan egy éve diagnosztizálták a leukémiát. Egy csomó kemoterápián, és csontvelő-átültetésen van túl, amikor megtudta, hogy sikerült legyőznie a kórt.

   Azonban karácsony előtt néhány nappal megkapta a kíméletlen hírt az orvosoktól, újabb rákos sejteket találtak a testében, a kórt pedig nem lehet gyógyítani.

   Még blogot is írt a szörnyű betegségről, amiből most itt van pár sor. Emellett hasznos tanácsokkal látta el olvasóit, hogy sose adják föl a reményt. Ő sem adta fel.

   „Azt tanultuk, hogy a boldogságot és az örömöt kell keresni az életben, míg a fájdalom és a nehézségek negatív dolgok. Szerintem ez nem így van, mindkettőt meg kell tapasztalnunk. Biztosan mondhatom, hogy az elmúlt évem tele volt kihívásokkal, fájdalommal és nehézséggel, különösen, amikor karácsony előtt megkaptam a halálos ítéletemet. De január harmadikán úgy éreztem, most vagyok a legboldogabb és a legharmonikusabb. Nehéz elmagyarázni, hogy mi okozta ezt, de az átélt dolgok segítettek, hogy pozitívan viszonyuljak az élethez, és ne vegyek semmit túl komolyan. Mindannyian tudjuk, hogy egyszer meghalunk" - írja a kapitány.

   A hír mindenkit sokkolt, Nyugodjék Békében Karl Erik Böhn!

 

   (Fotó: Nemzetisport.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr1005793879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása