Gera a műtértől beszélt!
2013. február 18. írta: Tibi5000

Gera a műtértől beszélt!

Gera Zoltán, a Magyar válogatott egyik legjobb játékosa egy angol lapnak beszélt nemrég megtörtént térdműtétjéről, ugyanis térd-szalagszakadása volt kb. egy hónappal ezelőtt az angol West Brom színeiben.

ÁTIGAZOLÁSOK: Holland klubja szerint aláírt egy kiszemelt a Fradihoz - kattints!

Gera Zoltánt a birminghammail.net kérdezte a műtétről.

– Az orvosi vélemények szerint minden rendben volt a beavatkozás során, és helyreigazították az elszakadt szalagot a térdemben. Először pihennem kell, majd lassan elkezdem az edzéseket. Számolnom kell azzal, hogy az izmaim eleinte kicsit gyengébbek lesznek, de ez természetes velejárója a műtétnek, de majd ellenőrizni kell, hogy tényleg minden sikeres volt-e. Én nagyon bízom abban, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és teljesen meggyógyulok – mondta el a magyar válogatott csapatkapitánya.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr75087645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása