Brazília - Hollandia 0:3
2014. július 13. írta: Tibi5000

Brazília - Hollandia 0:3

Ha eddig kérdéses is volt, most már szinte biztos, hogy Luiz Felipe Scolari távozni fog a brazilok szövetségi kapitányi posztjáról, ugyanis a botrányos 7-1 után most egy könnyed 0-3-at hozott össze a csapat. Már Chile ellen is nagyon döcögősen játszottak, amit én a 2014-es VB legjobb meccsének tartok, büntetőkkel sikerült továbbjutniuk, ennek a döcögésnek pedig meglett a gyümölcse.

Már a harmadik percben el lett döntve, hogy kié is lesz a bronzérem, ugyanis a holland csapat büntetőhöz jutott, Van Persie rúgása a bal felső sarokban kötött ki, Julio Cesar tehetetlen volt, ahogy a további két gólnál is. Ha érdekelnek a részletek, kattints a "Tovább" gombra.

A második negyedóra eltelte után érkezett, Blind 11 méterről lőtte rá, szintén a bal felsőbe ment, hogy Van Persie büntetője is. Az utolsó gólt Wijnaldum lőtte a 91. percben, tehát a rendes játékidő már letelt, amikor a labda Cesar kapujában kötött ki.

Brazília tehát semmi újat nem mutatott ezen a mérkőzésen sem, így a futball óriásai, a brazilok a legutolsó két meccsükön csúnyán leégnek saját hazájukban, és szégyenszemre mindössze csak a negyedik helyre tudták felvonszolni magukat. Nagyon kínok közepette, ezt hozzá kell tenni.

A pazar gólokat egyébként a Nemzeti Sport Online és a csakfoci.hu oldalon is meg lehet nézni, de hamarosan a blogon is láthatjátok majd a találatokat.

De gondoljunk csak bele, eljött a nagy nap, amire négy éve várnak a futballszerető emberek: vb döntő!! Legszívesebben úgy ugrálnék most a kanapén, mint egy kisgyerek, ha éppen nem nyüstölném a billentyűzetet.

Egyébként nem is akartam már írni, elég késő van, de nem lehetett kihagyni, meg kellett osztanom az örömömet a döntővel kapcsolatban: tehát mindenkinek kötelező nézni az M1 csatornáját 20:40 perctől, ugyanis a csatorna több mint egy órás összefoglalóval jön, de ne felejtsétek el, hogy 19:15-től jön a záróünnepség is, azt is szabad követni! :)

A lényeg tehát, hogy ma a sport napja lesz: van itt DTM, kajak-keni Eb, összefoglaló, és persze a kihagyhatatlan Németország-Argentína összecsapás. Egy kis érdekesség, annak ellenére, hogy Hollandia hármat is lőtt a brazil csapatnak, sokkal többet volt a labda Scolari csapatánál, 57%-43% a statisztika.

Jó éjszakát mindenkinek, megyek ugrálni a kanapéra, és még hajnalban kifosztani a nasis ládámat. 

Fotó: Wikipédia

Sport-Király

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr416503981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása