Leonardo és a Fradi szerződést bontott
2014. július 11. írta: Tibi5000

Leonardo és a Fradi szerződést bontott

Bekövetkezett az, amire már minden Fradi szurkoló számított, ha nem is örült neki. A csapat egyik sztárjátékosa, Leonardo már nem futballozik többet zöld-fehér színekben, merthogy elküldték a csapat háza tájáról.

Már akkor tudni lehetett, hogy Leonardónak nem áll jól a szénája, amikor késve érkezett vissza a nyári pihenőről, Thomas Doll pedig a csapategység miatt döntött úgy, ahogy.

Doll és Leonardo kapcsolat nem nevezhető felhőtlennek, a játékos többször is hangot adott nem tetszésének a közösségi oldalakon, amiből azt lehetett feltételezni, hogy alaposan megromlott kettejük kapcsolata.

Kubatov Gábor és Orosz Pál is megszólalt az üggyel kapcsolatban, a Ferencváros elnöke illetve vezérigazgatója: – A Ferencváros egy olyan közeg, ahol be kell illeszkedni a csapatba, annak részének kell lenni, és a saját tudásodat a csapat javára kell fordítani. Bizonyos szabályokat el kell fogadni, az egység mindennél fontosabb. És ha valaki ennek nem tud megfelelni, ha valakinek könyörögni kell egy fontos meccs előtt, hogy szálljon fel a buszra, hogy jöjjön el a csapattal, ha valaki összeverekszik a csapattársával az öltözőben, annak nincs helye a Ferencvárosnál, és ezt nem csak mi gondolom így, hanem a szakmai stáb is. Ez a jövőben is így lesz, és ilyen esetben az is indifferens, ha ez a játékos sokkal jobb képességű, mint a többiek, ha nem hajlandó beállni a sorba a többiekkel együtt, akkor nincs itt helye – nyilatkozta Orosz Pál. Az iménti nyilatkozattal az elnök, Kubatov Gábor is egyetértett.

– A futballban van ezer baj, az edzésekről való késés és minden más. Ha ezt egyszer megengeded, akkor a többieknek is meg kell engedned. Ha egy játékosnak megengeded, hogy késsen a felkészülésről, akkor mindenkinek meg kell engedni - nyilatkozta az elnök.

A sok találgatásnak ma azonban véget vettetek, a fradi.hu oldalán lehetett olvasni a hírt, hogy közös megegyezéssel szerződést bontottak a játékossal, a játékos tehát már nem a Ferencvárosban fog futballozni. A csapat mindenesetre sok szerencsét kíván Leonardónak a további pályafutásához.

 

Kép: Sas Gábor

Sport-Király

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr916501227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása