Kuvaitba megy, ha nem ők nyerik a VB-t
2014. február 09. írta: Tibi5000

Kuvaitba megy, ha nem ők nyerik a VB-t

   Luiz Scolari biztos a dolgában: azt mondja, képes elköltözni Brazíliából Kuvaitba, ha nem ők nyernek a 2014-es világbajnokságon. A csapatot egyébként komoly esélyesnek tartják, hisz megnyerték a Konföderációs Kupát. Így a szövetségi kapitány is magabiztos(abb) lett, talán túlságosan is.

   – Ha nem nyerjük meg a tornát, kész vagyok elmenekülni Kuvaitba és politikai menedékjogot kérni. Tiszteljük az ellenfeleinket, de készen állunk arra, hogy odaérjünk az első helyre – fogalmazott.

   A csoportjukban viszonylag könnyű ellenfeleket kaptak, ott van Mexikó, Horvátország, és Kamerun. Véleményem szerint egyik sem igazi esélyes, de valószínűleg a Brazil-Horvát kettős fog tarolni.

   A nyolcaddöntőben valószínűleg Spanyolországgal vagy Hollandiával néznek farkasszemet, itt már nehezebb a helyzetük.

   A Csoport:

   Brazília-Horvátország - 2014. június 12.

   Mexikó-Kamerun - 2014. június 13.

   Brazília-Mexikó - 2014. június 17.

   Kamerun-Horvátország - 2014. június 18.

   Kamerun-Brazília - 2014. június 23.

   Horvátország-Mexikó - 2014. június 23.

   

   A döntőt a 64. mérkőzésen a 63., és a 64. mérkőzés győztese fogja lejátszani, Rio de Janeiro-ban, a Maracana Stadionban, 2014. július 13.-án. Hol van az még...


A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr855806449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása