Csank János is elmondja a véleményét Monizról
2013. december 03. írta: Tibi5000

Csank János is elmondja a véleményét Monizról

   Bár már vasárnap este lehetett tudni, hogy Ricardo Monizt elküldik a Ferencvárostól, a napilapok még mindig ezt a témát hozzák fel elsőnek. Most Csank János mondta el a véleményét a Reggeli Start című műsorban a Digi Sporton. 

   – Moniz nekem roppant szimpatikus fickó. Olyan típus, aki tudja, mitől döglik a légy. Szerette a játékosokat. Bár azt az ünneplést nem értettem annyira, amikor az ötödik helyen zárt. Korábban nem is lehetett kikapni, mert már anyáztak a lelátón. Előnyére változott az utóbbi időben a Fradi-tábor - kezdte Csank.

   – Nem igazán felnőtt csapathoz való edző, és egy kicsikét lelkis is. Emellett meccs közben is el-elvariálta a dolgokat. Túl nagy volt a fluktuáció, nem tudtam én sem, kivel mit akart játszatni. Ezzel nincs gond, ha a játékos olyan, ő pedig nem a Fradi edzője... - kezdte el a kritikát a ZTE korábbi edzője.

   Olyan pletykák is keringtek, hogy Moniz sokkal többet keresett, mint a többi NB1-es edző.

   – Örülök, hogy ilyen gazdagok a magyar klubok, hogy meg tudják fizetni ezeket a külföldi fickókat. Viszont majd ne lepődjenek meg, ha később a magyar edzők is így bekérnek. De kérjenek is be! - majd hozzátette, Ricardo kb. hússzor annyit keres, mint Ő akkoriban a Fradinál.

   (Fotó: Sas Gábor, sasgabor.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr425674036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása