Nyilasi legyen a kapitány Fenyvesi szerint
2013. november 29. írta: Tibi5000

Nyilasi legyen a kapitány Fenyvesi szerint

   Többen is jó megoldásnak tartanák, ha a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztját végül Nyilasi Tibor töltené be. Most Fenyvesi Máté gondolja úgy, hogy igenis Nyilasinak kell a kapitánynak lenni. Szerinte nem lenne jó megoldás a külföldi edző ide hozatala.

   "Szerintem hazai szakember is van, aki meg tudná oldani a problémákat, tehát legyen inkább hazai szövetségi kapitány. Mondjuk Nyilasi Tibort el tudnám képzelni ezen a poszton. Persze, akár külföldi is lehet a kapitány, ám azok a szakemberek, akik megoldást jelentenének, elérhetetlenek számunkra. Például?Mourinho..." - mondta a 76-szoros válogatott futballista. 

   Sőt, Fenyvesi Máté az MLSZ csapatának is segített: Úgy gondolja, Nyilasi mellett két segítőnek is nagy szerepeket kellene adni: "El tudnám mondjuk képzelni, hogy választana maga mellé még két edzőt: az egyik a védők, a másik a csatárok felkészítésével foglalkozna. Közöttük pedig lenne maga Nyilasi, aki ezt az egészet összefogná" – javasolta a beszélgetés végén Fenyvesi.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr835668102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása