Távozik Ross Brown a Mercedestől
2013. november 28. írta: Tibi5000

Távozik Ross Brown a Mercedestől

   Sok újság feltételezte már, hogy Ross Brown karrierje a Mercedesnél véget ér, azonban ezek a pletykák most hivatalosak lettek. A napilapok szerint már szerdán este távozott és elbúcsúzott csapatától, a Mercedestől. Azt még nem részletezte, mivel fog ezután dolgozni, de elmondta, hogy a 2014-es új korszakkal együtt a Mercedes is meg fog változni.

   „Távozásommal kapcsolatban azt tartottam leginkább szem előtt, hogy a csapat számára megfelelő legyen az időzítés, hogy ezzel is biztosítva legyenek a jövőbeni sikerek. Az utódlás kérdése  egy tervezési folyamat keretén belül már ebben az évben lezajlott, így a csapat készen áll az átmenetre melynek élén Toto és a Paddy áll majd” - nyilatkozta.

   Niki Laudát is megkérdezték az üggyel kapcsolatban, aki természetesen szerette volna, hogy Ross tovább dolgozzon, de nem sikerült meggyőznie, hogy maradjon a legendás csapatnál.

   „Sokáig tárgyalásokat folytattunk Ross-szal arról, hogyan tudná folytatni a munkát a csapattal, de alapvető tény, hogy ha valaki már eldöntötte, hogy távozik, akkor nem lehet visszatartani. Ross úgy döntött, ez a megfelelő pillanat arra, hogy átadja a stafétabotot Totónak és Paddy-nek, mi pedig tiszteletben tartjuk döntését” - árulta el Lauda.

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr745665821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása