Meg akarta ölni a saját játékosát Ancelotti
2013. november 27. írta: Tibi5000

Meg akarta ölni a saját játékosát Ancelotti

   Carlo Ancelotti korábbi klubjánál, a Chelsea-nél volt egy problémás játékosa, akit meg akart ölni az edző. Ezt a durva kijelentést maga Ancelotti tette meg egy brit napilap kérésére. 

   Kupagyőzelemig és bajnoki címig juttatta az angol csapatot az edző, azonban a következő szezon nem sikerült jól, és tisztelettudóan megköszönték a munkáját.

   Mint elmondta, egy játékosa volt nagyon problémás, akit nemes egyszerűséggel meg akart ölni.

   – Egyetlen egyszer volt problémám játékossal, a Chelsea-nél. Az egyik futballista nem mutatott tiszteletet irántam, így meg akartam ölni, de sajnos ez nem volt lehetséges. A labdarúgók a klubhoz tartoznak és nem csinálhat azt velük az ember, amit akar – fogalmazott.

   A tréner nem volt hajlandó elárulna az illető futballista nevét, ezért csak találgatni tudunk, ki is volt az a híres-neves Chelsea játékos, akit edzője meg akart gyilkolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr45661120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása