Lemondott Egervári Sándor!
2013. október 12. írta: Tibi5000

Lemondott Egervári Sándor!

   Már tegnap este bizonyossá vált, hogy a következő Andorra elleni mérkőzésen már nem Egervári Sándor fog a kispadon ülni. Nem hiszem, hogy részletesen ki kéne bontanom, miért vesztette el a reményt a kapitány, aki 34 mérkőzésen asszisztált a magyaroknak. 

   A mérkőzés után közölte egy sajtótájékoztató keretében, hogy jelezte Csányi Sándornak, az MLSZ elnökének a lemondását. Vági Márton főtitkár elmondta, elfogadták a lemondását, és a soron következő mérkőzésen Csábi József pályaedző helyettesíti majd. 

   A tréner csak szűkszavúan nyilatkozott: - A holland csapat ma minden tekintetben felülmúlt minket, kiválóan játszottak, mi azonban gyatra teljesítménnyel asszisztáltunk ehhez.

   Matematikai esély ugyan még maradt, ahhoz nem lehet nyernie Törökországnak Hollandia ellen, és az Észteknek is meg kell verniük Romániát. 

                                 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr645564756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása