Stieber visszatérne a válogatotthoz
2013. szeptember 24. írta: Tibi5000

Stieber visszatérne a válogatotthoz

   A játékos nagyon örülne, ha két év elteltével újra szerepet adnának neki a válogatottban. Ezt egy interjú keretein belül mondta el, aki jelenleg a német másodosztályban levő Greuther Fürth magyar szélsője. Reméli, hogy a hétvégén szerzett két góljával most reflektorfénybe került Egervári Sándornál.

   A Bild című lap szólaltatta meg Stiebert, hiszen a Német kupában a Fürth a Hamburg otthonába látogat. Izgalmas mérkőzés, még csak pár perce kezdődött. A szélső egyáltalán nem fél a csapattól, akik az idei évben erősen botladoztak, és egy edzőváltás is történt, ellenben a Fürth nagyon jól szerepel a másodosztályban, így semmi sem lehetetlen.

   Stieber Zoltán, aki a hétvégén duplázott egy mérkőzésen, a válogatottról is szót ejtett:

   – Mindenképpen szeretnék visszatérni a magyar válogatottba, remélem, hamarosan újra meghívót kapok. - mondta a 24 éves labdarúgó, akit legutoljára 2011. október 11.-án láthattunk válogatott mezben, akkor Finnország volt az ellenfél.

                                           

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr695532162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása