Kaká újra a Milanban
2013. szeptember 02. írta: Tibi5000

Kaká újra a Milanban

   A csapat hivatalos honlapján jelentett be a nagy hírt, miszerint két évre szerződtették Kakát, aki a Real Madridtól jön el, régi csapatához. A sajtóhírek szerint tegnap este állapodott meg a sztárjátékos a lombardokkal, akik nem is fizetnek érte átigazolási összeget, ráadásul a brazil fizetését is jócskán lefaragták. Így kell üzletelni!

   Emlékeztek még arra a napra, amikor 2009-ben 65 millió eurót fizetett a Real Madrid, a Milannak? Egyik Milan fanatikus sem tudja kiverni azt a napot a fejéből. A játékos, aki ugyan 2007-ben Aranylabdás lett, nem tudta hozni azt a formáját, amit az olasz klubban mutatott, ráadásul a kezdőcsapatból is sokáig kiesett. Ekkor úgy tűnt, még hamarabb vége lehet spanyol karrierjének, ám mégis maradt. Mourinhotól sem kapott túl sok játéklehetőséget, így most megtörtént az átigazolás.

   Az átigazolási nap utolsó napján, azaz ma derült ki biztosan, hogy a brazil mégiscsak visszakerül korábbi klubjához, az AC Milanhoz, akikkel 2003-tól, 2009-ig harcolt az olasz kupa elhódításáért. A játékos két évre írt alá, és most kitudódik, vajon a játékossal van a probléma, vagy nem tetszett neki Madrid?

   A Milan jó üzletet kötött, ugyanis a hírek szerint nem is fizettek átigazolási pénzt, ráadásul a játékosnak sem kell annyit fizetni.

                                       

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr715489006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása