Lopja a tizenegyes-pontokat Belgiumban!
2013. szeptember 01. írta: Tibi5000

Lopja a tizenegyes-pontokat Belgiumban!

   Egy belga újságíró írt először a hírről. Valószínűleg egy pihent agyú, ha jobban tetszik, enyhén őrült elkövető, nagyon rövid idő alatt, kilenc kis csapat, tizenegyes rúgó pontjait is ellopta. Semmit nem zsákmányolt, sem pénzt, sem más iratokat, csak ásott egy kicsit a pályán, és már ment is. 

   Az is probléma, hogy annyira mélyre leásott, hogy a 9 pálya jelenleg is sérülésveszélyes, ráadásul a bajnokság is hamarosan kezdődik. Van olyan klub, aki arról számolt be, hogy még a szögletzászlók is eltűntek. Nagy valószínűséggel egy őrült gyűjtő lehet a háttérben, hiszen nem lopott el fontosabb dolgokat, és a klubok székházába sem tört be. 

   Az érintett amatőrcsapatok a következők: KSV Sottegem, Eendracht Grotenberge, KFC Herzele, DT Borsbeke, OZ Bavegem, Eendracht Elene, VC Ressegem, SK Vlierzele, E Houtem.

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr955487299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása