Ronaldo, a példakép
2013. augusztus 12. írta: Tibi5000

Ronaldo, a példakép

   Jó véleménnyel van a Real Madrid újdonsült edzője, Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldóról. Szerinte tökéletes példakép lenne a fiataloknak, a portugál futballzseni. A botrányoktól most eltekintünk. ;) 

   Tehát már José Mourinho kezdi meg a 2013/14-es szezont, hanem Carlo Ancelotti. Sokra tartja a csapat egyik tagját, Cristiano Ronaldót, akik mostanáig is jó barátságban vannak. A trénerrel egyébként felkészülési tornyát nyert a csapattal, azaz már a bajnokság kezdete előtt bebizonyította, hogy nem volt rossz ez a csere.

   – Minden fiatal játékos számára Cristiano Ronaldo tökéletes példakép lehet. Mindennel rendelkezik, amire egy nagy játékosnak szüksége van. Fantasztikus, nagyszerű labdarúgó – mondta a vezetőedző klubja hivatalos oldalának.

   Mint már megírtam, a játékost ugyan hírbe hozták korábbi csapatával, a MU-val, de a legfrissebb információk szerint, amiről megint csak beszámoltam, hosszabbított jelenlegi klubjával, a Real Madriddal, így egy jó darabig még biztosan nem látjuk piros mezben. 

   

  

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr545458275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása