Botrány az NB2-ben
2013. augusztus 12. írta: Tibi5000

Botrány az NB2-ben

   Nem csak nemzetközi bajnokságokban történnek izgalmas események, botrányok, azért Mi is megérjük a pénzünket. Ezúttal az NB2-ben történt egy kisebb incidens, amikor Irakly Kvekvesikiri, a Szigetszentmiklós játékosa úgy véli, a tatbányán futballozó, Almási László szándékosan rúgta meg, hogy fájdalmat okozzon neki. Ha ez még nem lenne elég, a labdarúgót ráadásul bezárták az öltözőbe a látogatók miatt. Összejött neki minden..

   Az egész úgy kezdődött, hogy Szigetszentmiklós a hétvégén, 2-1-re győzött az ellenfele, Tatabánya ellen, egy Kupameccs keretében, ezért továbbjutott. A csúnya jelenet pedig az volt, amikor Almási László, egy elég nagy sérülést okozott kimondhatatlan nevű ellenfelének.

   

– Mit mondjak? Persze, hogy szándékosan rúgott le az ellenfél. Nagyon mérges vagyok rá, ilyet nem lehet csinálni. És akkor még azt is elmondhatom, hogy szerencsém volt, mert csak egy hónapot kell kihagynom, az első vizsgálatok alapján ugyanis nem tört el a lábam. De ilyet akkor sem lehet csinálni – mondta a futsalarena.hu-nak a grúz, akinek nem kellett végül a kórházban maradnia.

   A csapat honlapja továbbá azt írta, az ápolás alatt álló játékost, a vendégek egy, vagy több játékosa bezárta az öltözőbe, elfordította a kulcsot, majd el is vitte. Mi kell ennél több? 

   – Örülök az eredménynek, hogy egy kicsit a futballról is beszéljünk. Azért volt fontos ez a találkozó, mert megmutattuk, hogy akkor is tudunk nyerni, ha nem nyújtunk olyan jó teljesítményt, amilyenre képesek vagyunk. Ez korábban nem volt ránk jellemző. Hogy mi a véleményem Rakli sérüléséről? Szándékosnak tűnt a mozdulat, egyértelmű piros lapot ért, meg nálam úgy nyolc meccsre szóló eltiltást is – értékelt Zoran Kuntic, a Szigetszentmiklós mestere. (Fotó: futsalarena.hu)

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr485458329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása