Nincs komoly baj
2013. augusztus 05. írta: Tibi5000

Nincs komoly baj

   Ibrahim Sidibe ráijesztett a szurkolókra és csapattársaira, amikor az OTP Bank Liga második fordulójában, a záró mérkőzésen eszméletét vesztette. Mint később kiderült, nincs nagy baj, már holnap elmehet a kórházból. 

   Az eset úgy történt, hogy a csapat, a Mezőkövesd ellen játszott, aminek 1-0 lett a végeredménye. A vendégek egyik védője, és Sidibe összefejeltek, és ennek a debreceni látta nagyobb kárát. A játékos a földön maradt, és elvesztette az eszméletét, így rögtön kórházba kellett szállítani. A koponya CT megállapította, hogy a játékos erős agyrázkódást szenvedett, de nagyobb baj nincs.

   A szenegálit ma még bent tartják kivizsgálásra, de ha minden rendben lesz, holnap már ki is jöhet a kórházból. Valószínűleg 3 hétig pihennie kell a Debrecen csillagának. 

   

   (Fotó: dvsc.hu)

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr315445853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása