Harc Ronaldóért
2013. augusztus 02. írta: Tibi5000

Harc Ronaldóért

   Ki nyeri a versenyt? Ronaldo ex-csapata, a Manchester United  nagyon akarja a játékost, sőt, már két hete tárgyalnak Reallal. Mi tart ennyi ideig?

   Pontosabban már 12 napja, azaz lassan két hete vitatkozik a játékos, a MU, és a Real. Nagyon adódott a lehetőség, hogy Ronaldo "idő" előtt távozik a spanyol csapattól, hiszen érkezik a csapathoz Gareth Bale, két dudás pedig nem fér egy csárdába. Legalábbis Ronaldo mellett..

   A játékos áráról pedig még nem is beszéltünk. A madridiak 94 millió eurós összegért engedik el a játékost. A Manchester Unitedot nem kell bemutatni, nem volt olyan játékos, Nagy Bélától, Luka Modric-ig, akit ne hoztak volna szóba. Azt sem kell mondani, hogy nem lett belőle semmi, de a MU-nak, most nagyon komoly szándékai vannak. 

   A Realnak legkésőbb 2014-ben el kell adnia a portugált, addig valószínűleg nem fogják adni. Ők se hülyék..

   

   

   

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr155440324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása