Torghelle visszatért!
2013. július 21. írta: Tibi5000

Torghelle visszatért!

De miért váltott mezszámot?

   Torghelle Sándor, a hirtelen haragú játékos nagyon boldog, hiszen végre visszatérhetett sérüléséből, aki nemcsak ezt tette szóvá, hanem, hogy miért is váltott csapatot?

   Aki véletlen lemaradt róla, bizony Torghelle Sándor egy jó hosszú kihagyás után tért vissza, ami nem is csoda, hisz megműtötték. Nem is akárhogy tért vissza, 4-0-ra nyertek a Dunaújváros ellen, sőt, egy gólt Ő is szerzett. Nem rossz visszatérés..

   – Nagyon örülök, hogy több hét kihagyást követően ismét ott lehettem a pályán a csapattársakkal, az pedig külön öröm számomra, hogy gólt is sikerült szereznem. Szerencsére semmi problémát nem éreztem, amíg a pályán voltam, nem voltak fájdalmaim. Persze ahhoz, hogy ismét 100%-os formába lendüljek, arra van szükség, hogy minél többet játsszak, ezért is lesz jó, hogy a bajnoki rajt előtt, a szerdai edzésen, még a Vasas ellen is gyakorolhatunk – mondta a labdarúgó a vidi.hu-nak.

   És most kiderül, miért váltott a 28-as mezszámról a 14-esre. 

   – Amikor a Honvédban bemutatkoztam az élvonalban, akkor a 14-es mezszám volt az enyém. Akkoriban az egyik kedvenc labdarúgóm, Thierry Henry is a 14-es mezben futballozott, de amúgy nem volt semmi jelentősége ennek a számnak. Viszont az évek alatt hozzám nőtt a 14-es, ezért örülök, hogy ebben a szezonban már ismét ebben a mezszámban futballozhatok a Vidiben – nyilatkozta erről Torghelle.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr975417654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása