Házasodik Hosszú Katinka
2013. július 04. írta: Tibi5000

Házasodik Hosszú Katinka

   Az úszónő Hosszú Katinka, aki pályafutása során már beszerezte a világ- és Európa-bajnoki címet is, most házasodni fog, illetve nem most, a barcelonai úszóvébé után. Szerelme, Shane Tusupp, aki edzéseit irányítja. Micsoda munkakapcsolat..

   "Öt éve alkotunk párt Shane-nel, volt időnk rászánni magunkat az esküvőre - mondta Katinka a Blikk riporterének. "Most már a nap huszonnégy óráját együtt töltjük hiszen a párkapcsolatunk egyben munkakapcsolat is, amióta ő az edzőm. Hamarosan a férjem is lesz. Nagyon jól megvagyunk, és úgy éreztük, készek vagyunk arra, hogy összekössük az életünket. Augusztus végén az Indiai-óceánon található üdülőparadicsomban, a Seychelle-szigeteken tartjuk a menyegzőt, szűk körben, testvérek és szülők jelenlétében. A jövendőbeli rokonok eddig nem is találkoztak egymással, éppen időszerű a közös nyaralás."

   De mielőtt összekötnék életüket, Katinkára hat szám vár a július 28.-án kezdődő barcelonai úszóvébén, ami augusztus 4.-én fog végződni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr15390495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása