Hivatalos: Mourinho a Chelseaé!
2013. június 10. írta: Tibi5000

Hivatalos: Mourinho a Chelseaé!

   Most vált teljesen hivatalossá, José Mourinho mostantól a Chelsea csapttát erősíti. A portugál edző nyilatkozik, mindenről, meg másról! :D

   ...visszaszúrás Andrés Inestának, aki szerint ártott a spanyol futballnak a tevékenységével. „Ártottam a spanyol futballnak azzal, hogy megtörtem a Barcelona dominanciáját.”

...arra, hogy a Chelsea ajánlotta munka jobb, mint az előző(k): „Ez van. És én ezt a munkát akartam.”

...a Premier League átalakulásáról: „Amikor megérkeztem, az Arsenal volt az uralkodó. Aztán mi és az MU. Most megváltozott a kép, a United a bajnok, a City volt előtte. Mindegyik csapat az első négyre hajt, aztán a dobogóra, aztán megpróbálja megnyerni. Ezért az első cél az első négy.”

...Benítez személyi döntéseiről: „Nem ejtek egy szót sem Rafael Benítez döntéseiről, sem John Terryvel, sem mással kapcsolatban, mivel én csak a jövőről tudok nyilatkozni – a jövő pedig az, hogy július elsején találkozom Johnnal, majd megpróbálom a maximumot kihozni belőle, hisz tudom, hogy mire képes.”

...arra, hogy melyik küzdelemsorozat élvez prioritást: „A Chelsea mindegyik küzdelemsorozatra egyformán koncentrál, egyik sem kiemelt fontosságú. A Bajnokok Ligája-trófea nem lehet a megszállottságom tárgya, és a klub sem lehet a BL megszállottja. A BL következmény – a munkánk következménye.”

...a sajtóban megjelenő átigazolási pletykákról: „Már van hatvan játékosunk, mert az elmúlt két nap hírei alapján vettünk húszat... Mindenesetre egy pár új igazolás teljesen normális.” 

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr655354629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása