Pápa vagy Siófok? Az NB I utolsó kérdése!
2013. június 02. írta: Tibi5000

Pápa vagy Siófok? Az NB I utolsó kérdése!

   A 2012/13-as magyar bajnokság talán utolsó kérdése dől el a Diósgyőr-Pápa, illetve a Siófok-Újpest mérkőzésen. Most a hangsúly éppen nem a Diósgyőrön és az Újpesten van, hanem a 14., valamint a 15. helyezett csapatok.

   A Lombard Pápa és a Siófok között mindössze két pont a különbség, úgyhogy mindent bele fognak adni ezen a két mérkőzésen. Mindkettő 16:30-kor kezdődik, a Pápát közvetítik is a Sport1-en, én biztos nézem!

   „Elszántak a futballistáink, látszik rajtuk, hogy nagyon akarják a sikert – mondta Horváth Károly. – Nem akarjuk, hogy semmibe vesszen az a rengeteg munka, amit elvégeztünk az idényben. Tisztában vannak vele, hogy most megvalósítható, amiért eddig is harcoltak. Ráadásul eddig nem kaphattak prémiumot, de ha sikerül kiharcolni az élvonalban maradást, a pénztárnál is találkozunk."

  Horváth Károly elmondása szerint nem fogja figyelni, mi lesz a vége a másik meccsnek, nem fog foglalkozni a Lombarddal.

   „Épp elég az nekünk, ha magunkkal törődünk vasárnap délután. Hogy mi történik a diósgyőri meccsen, csak a végén lehet fontos."

Június 2., vasárnap
16.30 Siófok–Újpest FC (Tv: M1) Farkas Ádám
16.30 Diósgyőri VTK–Lombard Pápa (Tv: Sport1) Andó-Szabó Sándor

(Forrás: Nemzeti Sport Online)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr215340279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása