Nagy esélyünk van a BL-re!
2013. május 11. írta: Tibi5000

Nagy esélyünk van a BL-re!

Ezúton is elnézést kérünk azoktól a kézilabda kedvelőktől, akik várták, hogy a blog úgy mint a focit, a kézilabdát is nagyító alá vegye. Tényleg elég keveset foglalkoztam a kézilabdával, sőt, nagyon nem is, de most legyen ennek vége.

A Győri Audio ETO-nak szurkol most minden magyar, akiknek hatalmas esélyük van a BL nyerésre. Az első mérkőzésen ugyan nyertünk 24-21-re, de Görbicz Anitáék még nem pihenhetnek a második meccsen. A visszavágót közvetíteni fogja a DigiSport, valamint az M1. 

 – Múlt vasárnap Larvikban nagyon értékes győzelmet arattunk, a háromgólos előny jó kiindulási alap a visszavágóhoz, de nem szabad, hogy ez az eredmény megtévesszen bennünket. - mondta Görbicz Anita, a Győr egyik kiemelkedő játékosa - A kint mutatottnál még jobban, még elszántabban kell küzdenünk, s nagyon remélem, hogy akkor meglesz az újabb siker, s vele együtt a trófea.

Anitának hétfőn lesz majd a 30. szülinapja, persze erről társai sem feledkeztem meg.

– Azt hiszem, Anitának az lenne a legnagyobb ajándék, ha a csapat megnyerné a Larvik elleni párharcot, s elhódítaná a Bajnokok Ligája-trófeát – jegyezte meg Amorim. –Tudom, milyen régóta vár ilyen nagy sikerre, megédemelné, hogy végre teljesüljön az álma. A magam részéről megpróbálok minél eredményesebben játszani, s góljaimmal hozzájárulni a serleg elnyeréséhez.

A 27 éves Rédei-Soós Viktória sokat nem mondott a meglepetésről, de annyit elmondott, hogy egyenlőre nem mondanák el a meglepetést, mert nem lenne hatása.

Hajrá Győr!!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr275294985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása