Ki lehet Ferguson utódja?
2013. május 09. írta: Tibi5000

Ki lehet Ferguson utódja?

Sir Alex Ferguson neve 1986-óta jelentett egyet a Manchester Uniteddel. Most pedig nem kevés embert lepett meg az, hogy Ferguson a szezon végén visszavonul. Persze előbb-utóbb erre számítani lehetett, hisz a 4 BL kupát is magáénak tudható mester már 71 éves.

Nálunk még csak nemrég hallották először ezt a hírt, Angliában pedig már egyenesen az utód kérdését vették középpontba. Persze ezek között nagyon sok volt a badarság, és egy csomó olyan edzőt is találtak, akik tényleg nagy eséllyel a MU kispadjára kerülhetnek.

Többek között megemlítették a következő edzőként például Jürgen Kloppot, aki éppen most vitte döntőbe a német Dortmundot, vagy a jelenleg Möldét irányító Ole Gunnar Solskjær is találhatja még magát a kispadon. 

Ezen kívül még megemlítik Ryan Giggset is, aki jelenleg is a Manchester United kezdőcsapatában van, de lássuk be, ennek elég kicsi az esélye. 

De hamarosan vége lesz a találgatásoknak, a MU az elkövetkező órákban fogja bejelenteni az új menedzser kilétét. 

(Kép: Csakfoci.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr795291229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása