50 ezer török vár minket
2013. március 25. írta: Tibi5000

50 ezer török vár minket

Abdullah Avci: - Rendkívül fontos 90 perc következik, nem is kell talán ezt elmondanom. A játékosok koncentráltak, egységes csapatot alkotnak. Nagyon fontos, hogy a szurkolók is mellénk álljanak, azt szeretném, hogy holnap este 50 ezren támogassanak minket, ha esetleg hullámzóan is teljesítünk, akkor is. Hosszú és izgalmas 90 perc vár ránk. A legfontosabb az, hogy kedd estére 6 pont a zsebünkben legyen, aztán mennünk kell előre, és harcolni a továbbjutásért. Épp ezért nagyon kell, hogy mindenki szorítson értünk.

Selcuk Inan: - Mindenki csak erről beszélt a utóbbi napokban. Persze, ott volt az Andorra elleni találkozó is, de mindenki tudja, hogy a magyarok elleni meccs az igazán lényeges, a leges legfontosabb az összes közül. A stáb és a játékosok készen állnak, a szurkolóink intenzív támogatására pedig számítunk. Emre Belözoglu és Mehmet Topal hiánya komoly érvágás, fontos játékosok, de bármilyen összeállításban is lépjünk pályára, győzelemre fogunk játszani. Nem a nevek számítanak, hanem, hogy mennyire leszünk egységesek, mennyire játszunk majd egymásért is.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr865171554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása