Szabics szerint nem a Magyar-Román fog dönteni!
2013. március 18. írta: Tibi5000

Szabics szerint nem a Magyar-Román fog dönteni!

A magyar válogatott egyik legjobb focistája, Szabics Imre szerint nem a pénteki találkozó fogja eldönteni a továbbjutás sorsát. 

- A két fontos mérkőzésről összefüggésében kell beszélnünk, hiszen alig pár nap alatt lépünk pályára a románok és a törökök ellen – kezdte Szabics a válogatott telki edzőtáborában. - Akkor leszek elégedett, ha a két meccs után is a csoportunk második helyén állunk majd. A Románia elleni mérkőzés még nem dönt a továbbjutásról, de egy rendkívül fontos találkozó lesz, az biztos.


Szabics Imrének már nem ez lesz az első zárt kapus mérkőzése, hisz első felnőtt bajnokiját is szurkolók nélkül játszotta le.

- A Fradiban az első mérkőzésemre zártkapuk mögött került sor, 1-1-et játszottunk a Győrrel és én rúgtam a gólt. A keretben több olyan játékosunk is van, aki tapasztalt már hasonlót, Hajnal Tomi legutóbb az Európa Ligában a Lazio ellen kóstolt ebbe bele, ősszel Dzsudzsák Balázs, míg Rudolf Gergő még Görögországban. Azon most már nem szabad siránkoznunk, hogy nem lesznek nézők, hiszen jó ideje tudjuk. Azt hiszem erre már mindenki felkészült fejben, csak saját magunkkal kell törődnünk.


A válogatott labdarúgó szerencsére felépült a sérüléséből, sőt, gólt is szerzett a hétvégén a Strum Graz színeiben.

- Ha nem lennék 100 százalékos állapotban, akkor az edzőm nem jelölt volna a keretbe. Mivel úgy alakult a mérkőzés, pályára is léptem, és szerencsére sikerült gólt szereznem, ami kellett a győzelmünkhöz. Ezen a két találkozón egyébként is mindenki kitolja majd a saját határait, hiszen csak így lehetünk eredményesek. A szövetségi kapitány felméri, hogy ki milyen állapotban van, és aszerint jelöli majd ki a kezdőt, ezért azt most még nem tudnám megmondani , hogy nekem milyen szerep jut az összecsapáson. Az biztos, hogy óriási lesz a kontraszt, hiszen egy zártkapus mérkőzést követően belecsöppenünk majd a pokolba, ami nem egy könnyű szituáció, de meg kell oldanunk – zárta Szabics.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr445144175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása