Online Football Manager!
2013. február 15. írta: Tibi5000

Online Football Manager!

Napjaink egyik legismertebb internetes menedzser játéka az Online Football Menedzser, ahol, mint mindegyik ilyen játékba, egy csapatot kell igazgatnunk, felállítani a kezdőt, a sérülteket lehozni, edzetni a játékosokat, mint egy igazi edző. De hogyan is kezdődött?

Az első ilyen internetes focijáték 1997-ben indult, Hattrick néven. Sokaknak ismerős lehet, hisz még mindig lehet vele játszani, eddig ezt kb. 990 000 ember tette meg. 2012-ben felvásárolta az angliai Zattika nevű játékfejlesztő cég.  Sokan azt gondolnánk, ezek a játékok mind Angliából meg Amerikából indultak, ám példéul a Hattrick sem Angol vagy Amerikai, (svéd), és az Online Fottball Manager sem az, ha jól tudom holland.

250px-Jóbarátok_4.png

De térjünk vissza az Online Menedzserhez. Nem kérdés, hogy melyik a több felhasználóval bíró oldal, az Online Football Manager, hisz felmérések bebizonyították, Spanyolországban ez a játék 0,22% embert érdekel. Már ha rámegyünk a kezdőlapra, egy remek kis játékkal találhatjuk szembe magunkat, mindenképpen érdemes kipróbálni. Bejelentkezünk, és már elénk is ugrik egy kis információs tábla, melyik csapattal hanyadik meccsnél járunk. Ezen az oldalon azonkívül ott vannak a legfrissebb hírek a játékkal kapcsolatban, valamint mostanában egy csomó fejlesztést is végrehajtottak.

Miután bejelentkeztünk és mindenen túljutottuk, el is érkeztünk az igazi játékhoz, mert csak most kezdődik ihazán. Gyorsan válassz egy csapatot, és el is kezdődhet. Talán az egyik legjobb benne az, hogy az aktuális bajnokságokról még újságot is vezetnek, úgyhogy ne lepődj meg, ha címlapsztori leszel.

Természetesen játékosokat is adsz-vehetsz, gyakorlatilag minden benne van ami egy jó kis menedzselős játékba benne kell,hogy legyen.

Nyugodtan kipróbálhatod, szerintem nem bánod meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr465082481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása