Edzői vélemények!
2013. február 05. írta: Tibi5000

Edzői vélemények!

Videoton-Újpest 1-1

Paulo Sousa (Videoton): - A mérkőzés eleje kiegyenlített volt, de miután az Újpest megszerezte a vezetést, nem estünk kétségbe, hajtottunk, mentünk előre. Sikerült rengeteg helyzetet kidolgozni, de ez most csak egy döntetlenre volt elég, pedig fölényesen is nyerhettünk volna. Tudtuk, hogy az ellenfelünk nagyon keményen játszik. Ma a játékvezető győzött, nem a csapatok. Mitrovics sérülése után sikerült átszervezni a csapatot, és jól is játszottunk, éppen ezért nem vagyok elégedett az egy ponttal. A legtöbb hazai vetélytársunknál 16 mérkőzéssel játszottunk többet az őszi szezon alatt, ez azért mentálisan elég megterhelő. Végezetül gratulálok a Red Blue Devils szurkolói csoportnak a 20. születésnapjához, és szeretném megköszönni szurkolóinknak, hogy a csapat mellett álltak a hosszú őszi menetelésünk alatt.(vidi.hu/MTVA)

Jos Daerden (Újpest): - Jól kezdtük a mérkőzést, az első félidőben uraltuk a játékot, szerintem izgalmas meccset játszott a két csapat. Azt el kell ismernem, hogy a második félidőben a Videoton nagy nyomás alá helyezte a kapunkat, de erre számítottunk, hiszen ahhoz, hogy versenybe maradjanak a bajnoki címért, mindenképpen nyerniük kellett volna. Előre cseréltek, meg is voltak a helyzeteik a mérkőzés végén, ugyanakkor nekünk is volt három-négy lehetőségünk, szóval igazságosnak tartom az eredményt. A csapat az utolsó pillanatig küzdött, büszke vagyok a játékosokra, a pontszerzés és a teljesítmény miatt. (MTVA)

Ferencváros-PMFC Matias 3-2

Ricardo Moniz (Ferencváros): – A mi meccseink soha nem unalmasak. A nézők számára ez egy nagyon látványos találkozó volt. Szervezett csapat ellen játszottuk, a védekezésüket nagyon megszervezték. Nehezen találtuk az ellenszert. Megtalálták a gyenge pontjainkat, szerencsénk is volt, hogy nem született meg a harmadik gól, ezt el kell ismerni. Nagy tisztelet a csapatnak, hogy fizikálisan és mentálisan bírták a hajrát. Besic és Alempijevic nélkül mást kellett kialakítani, Bödének így sokat kellett visszalépni, így az erősségét nem tudtuk sokáig kihasználni, hogy a 16-oson belül legyen életveszélyes. A széleken jól ment Jenner és Bönig. Nagyon örülünk a győzelemnek, a közönségnek örömet tudtunk szerezni. Ott maradunk 3 pontra a dobogótól.

Supka Attila (Pécs): – Azt kaptuk, amit vártunk, egy jó csapat ellen játszottunk. Amit elterveztünk, meg tudtuk valósítani. Nem tudtak minket átjátszani. 2-0 után, ha egy kicsit bátrabbak vagyunk, kontrából még rúghattunk volna gólt, de nem sikerült. Az első gól előtt a Jenner és Somalia előtti területeket kellett volna zárni, nagy hibákat követtünk el, a második gólnál senki nem támadta a beadó embert, a harmadiknál rossz helyezkedés volt. Ezt a meccset meg lehetett volna nyerni, de sajnos megint elveszítettük.

vad2istvan_belso_94.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr275064326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása