Megszületett Shakira első gyermeke
2013. január 23. írta: Tibi5000

Megszületett Shakira első gyermeke

Kedden este megszületett Shakira és Piqué első gyermeke, aki a Milán nevet kapta. A 35 éves énekesnő többször is tett fel képeket a Twitterre és a Facebookra, ahogy nagy hassal Piqué mellett áll, aminek egyébként óriási sikere lett.

Shakira már nagyon szenvedett a terhességtől, ezért úgy gondolták, hogy a hétvégén megcsászározzák, ám akkor nem lehetett volna ott a Barcelona klasszisa, így úgy döntöttek, várnak még néhány napot.

Piqué maga vitte be a kórházba a kolumbiai énekesnőt kedden délután öt óra körül, ahol titoktartási szerződést írattak alá. Mint már említettem, Shakira egy csomó képet csinált már róla és a babáról, így ez a szerződés teljesen lényegtelen volt, hisz mindenki tudta mikorra várható a kicsi.

A család azt mondta, Milan teljesen hasonlít édesapjára, a Barcelonában játszó hátvédre. Milan kb. három kilóval született, helyi idő szerint 21:26 perckor. Pontosan nem tudni, hogyan reagált Shakira a szülés utáni órákban, de valószínűleg nincsen semmi baj.

2013. január 23.-ig 19 462 512 twitterező követte Shakirát.

250px-Jóbarátok_3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr355039579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása