Menny, magyar!
2013. január 10. írta: Tibi5000

Menny, magyar!

Összeszedtünk 6 külföldön játszó labdarúgót, akik igazán klubot válthatnának már.

Gaál Miklós

Nem mondható kulcsembernek a mostani csapatában, igaz, 2012-ben került a bolgár Szlavija Szofija csapatához. Miklós 1981-ben született Celldömölkön. Profi pályafutását a Pécs csapatánál kezdte, majd utánpótlás válogatottba is bekerült. Miki következő csapata régi klubja lesz, az Amkap Perm.

vad2istvan_belso_68.jpg

Szabics Imre

2010-ben került a mostani klubjához, a Strum Graz-hoz. Nem akkor került először az osztrák klubhoz, 1999-től 2003-ig volt először a Graz-nál. Nagyon megtalálta a hangot a csapatával, túlságosan is, ezért gondolom azt, hogy egy 32-szeres labdarúgó ne ilyen kicsi csapatban szerepeljen. Következő klubja: Hannover.

vad2istvan_belso_69.jpg

Somogyi Csaba

2011-ben került a Fulham-hez, azóta is ott van, de valószínűleg már ő is unja. Csaba kemény 0 mérkőzésből 0 gólt lőtt. Az utóbbival nem is lenne semmi baj, hiszen kapus, de mivel nem engedik játszatni.. Következő klubja: West Bromwich Albion.

Gyepes Gábor

Gyepes Gábor maga bejelentette, hogyha nem lesz jobb a mostani csapata pénzügyi helyzete, ami egyébként a Portsmouth FC játékosa. Következő Klubja: Stoke City.

Megyeri Balázs

Mostanában nagyon jó formában van az Olimpiakosz kapus, becenevén Megyo. A görög csapat előtt a Fradiban volt 2088-tól 2010-ig, ahol 26 mérkőzésen játszatták. A hozzáillő csapat: Villareal.

Király Gábor

Ismét egy kapust tettem be a listába. Nagyon szépen játszik a 1860Münchenben, azon kívül hogy a csapat általában 0-0-ra végzi a meccset, de ez a támadók hibája, erről a kapus bizony nem tehet. Egy sokkal jobb csapat kellene neki, ezen kívül a válogatottba nagyon keveset játszatják. Kiri következő csapata egyben a régi is lesz: Bayer04.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr405006798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása