Benítez a 8-0-ról: Ettől még nem fognak félni tőlünk!
2012. december 25. írta: Tibi5000

Benítez a 8-0-ról: Ettől még nem fognak félni tőlünk!

Rafael Benítez, a Chelsea edzője szerint attól, hogy vasárnap 8-0-ra kiütötték ellenfelüket, az Aston Villát, nem jelenti azt, hogy ezután félnének majd a Chelsea-től. A spanyol születése szakember szerint a Kékeket eddig is becsülték, maximum picit óvatosabbak lesznek, de nem fognak félni a csapattól. Nos, ezt egy kisebb angol csapat talán nem így gondolja...

Vasárnap, 2012. december 23.-án küzdütt meg a Chelsea és az Aston Villa. A mérkőzés, nos, nem éppen úgy sikerült, ahogy az Aston elvárta. Bár úgy gondoltam, azért a Chelsea sem számított ekkora nyerésre. A meccs összefoglalóját egyébként megtaláljátok a pepsifoci.hu oldalon. 

A nyolc gólból, hét, igen hét játékos is betalált! Az egyedüli dupla Ramirez-nek volt köszönhető. Torres, Luiz, Ivanovic, Lampard, Ramires 2-szer, Oscar, ls Hazard is betalált Guzan kapujába.

Ám Lámpárd életében ez nem csak azt jelentette, hogy leverték az Aston-t 8-0-ra, neki azért is volt még szebb ez a győzelem, mert ez a meccs volt az 500. meccse a Chelsea színeiben, ez igen!

Azt azért még hozzá kell tenni, hogy végül is 9-0- lett volna az állás, ám az egyik játékos bizony csúnyán elhibázta a büntetőt, de Rafa Benítez így sem mérgelődhet. A legszebb oldala pedig az a Chelsea-nak, hogy amíg ők könnyedén lemészárolták az Aston-Villát, addig a Manchetser United kőkemény harcot vívott a Swensea-vel, ám így sem sikerült a győzelem, egy pontot tudtak elhozni idegenben, de a United így is első még.

De térjünk vissza erre a meccsre, a tabella most úgy áll ezután a "kis" győzelem után, hogy harmadik a Chelsea 32-ponttal, míg az Aston Kés, bocsánat, az Aston Villa a tizenhatodik. Ha így folytatja, hamarosan még a Reading is megelőzi, aki egyébként utolsó, 9 ponttal.

Rafa Benítez így nyilatkozott:

Nem hiszem, hogy emiatt majd élnének tőlünk. A Chelsea-t eddig topcsapatként kezelték és tisztelték, ez ezután is így lesz, talán egy kicsit óvatosabban játszanak majd ellenünk. Megvolt a tervünk, hiszen tudtuk, hogy mennyire veszélyes kontrái vannak a Villának. A legfontosabb a három pont megszerzése volt és azt látni, hogy a csapat napról napra fejlődik.

Az Aston Villa trénere, Paul Lambert igen szomorkásan nyilatkozott:

Nem fogok itt ülni, és kifogásokat keresni. Nagyon megvertek minket a pályán. Össze kell kapnunk magunkat szerdáig, bármennyire is fáj a vereség. Megyünk edzeni hétfőn és kedden is, haladnunk kell tovább.

vad2istvan_belso_66.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr444980975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása