Műteni kell a Barcelona edzőjét!
2012. december 19. írta: Tibi5000

Műteni kell a Barcelona edzőjét!

Azonnali műtétre szorul a Barcelona edzője, Tito Villanova, akinél a hírek szerint nemrég rákot diagnosztizáltak. A szakember hat héten át kemoterápiás kezelést fog kapni, de lehetséges, hogy közben dirigálhat is, attól függően, hogy érzi magát.

A pepsifoci.hu már megírta, hogy Tito Villanova fültőmirigyében daganatot találtak, pont azon a helyen, ahol egy éve megműtötték. A hírt azért lehet százszázalékosan biztosra venni, mert már a Barcelona hivatalos honlapja is bejelentett a hírt.

Többek között azt írták, hogy a 44 éves edző holnap, azaz 2012. december 20.-án fogják műteni. Kb. 3-4 napot fog majd kórházban tölteni.

Villanovát hat hetes kemoterápiás kezeléssel fogják gyógyítani, de ez idő alatt akár még el is tudja látni a posztját a Barcánál, de mindez csak attól függ, hogyan reagál a szervezete a kemós kezelésre.

vad2istvan_belso_62.jpgTito Villanova, itt még egészségesen!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr844973672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása