Ezek már mindent kitalálnak?
2012. december 06. írta: Tibi5000

Ezek már mindent kitalálnak?

Azt talán még megértem, hogy egy parfümmagazinban ott vannak az illatok, de hogy a Képes Sport újság a történetében először 3D-s képekkel rukkol elő, ezt nem gondoltam volna.

Pedig most ez történt. Nemrég írtunk már a Képes Sport nagy dobásáról, a BL Panini kártyákról, de ezt álmomban sem képzeltem volna el. A KS új találmánya az, hogy tíz-húsz forintért drágábban adja el az újságjait, cserébe, csak most, csak ezen a héten, 3D-s képek vannak az újságban.

Természetesen e mellé van 3D-s szemüveg, és a kijelölt képeket máris lehet böngészni a szemüveggel. A borító oldal a legjobb, ahol, ha felvesszük a szemüveget, tisztára olyan, mintha Wayne Rooney élőnagyságban egy focilabdát nyújtana hozzánk..

Most lehetne mondani, hogy miket ki nem találnak.. Nekem még a focis kártyák is sok volt, de ez.. Bár nem szidni akarom az újságot, nekem is ők a kedvenceim! És persze a poszterek is 3D-ben vannak, már hogyne lennének, hiszen a XXIV. században vagyunk! :D

Az újság ára így 370 Ft. Ahhoz képest még azt mondom megéri. Ha esetleg valaki tudja, hogy a Képes Sport következő biznisze mi lesz. Az írjon az email címemen. Ha elolvastátok a virtuális újságot tudjátok :)

Talán élőben láthatjuk majd a posztereket, tehát ha véletlen Falcao leülne a fotelünk mellé, egyáltalán ne lepődjünk meg!

vad2istvan_belso_30.jpg

A Képes Sport 3D-s számának a borítóképe+

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr204951550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása