A Pécs a rekorder!
2012. december 05. írta: Tibi5000

A Pécs a rekorder!

A 2012-es szezonban a Pécs lett a rekorder az őszi bajnokságban, de ne gondoljunk nagyra, mindössze arról van szó, hogy ők fizették a legtöbbet az MLSZ-nek.

Ebben inkább az a meglepetés, hogy mint a már megszokott Ferencváros, vagy ősi riválisa, az Újpest szokott ezen a ranglistán az élen állni, ám most változott a helyzet, a Pécs került ki "győztesnek". Legfőképpen a Grumic-ügy miatt lehetett, hogy nagyon sokat fizettek, pontosan 1,2 millió forintot. Ha megnézzük, hogy ez NB1, rettentő sok pénz ez! (Meg persze amúgy is)!

Nagyon sok éven keresztül a Fradi volt a "top-befizető", ám ezt a Pécs most megakadályozta, akik azért rendesen kitettek magukért.

Visszatérve a Grumic-ügy-re. A csatár árának egy részével még tartozik a Baranya megyei klub, ami pedig jelentős pénzbüntetéssel jár. Többek között ezért "nyert" a Pécs.

1. Pécs

2. Újpest

3. Ferencváros

4. Videoton

5. Budapest Honvéd

6. Diósgyőr

7. Debrecen

8. Győri Eto, Kaposvár, MTK Budapest

Az ebből befolyt pénzt az MLSZ jótékony célokra használja fel, többek között arra, hogy akik szociális, egészségügyi, vagy egyéb okok miatt rászorulnak segítségre!

250px-Jóbarátok.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr774949568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása