Kirúgták Di Matteót!
2012. november 21. írta: Tibi5000

Kirúgták Di Matteót!

A londoni csapat háza táján, sőt, legfőképpen a menedzser háza táján nincs rendben a helyzet, a csapat hivatalos közleményében tudatta, menesztették Roberto Di Matteo edzőt a csapattól.

Az értesülések szerint a Chelsea azt mondja, azért menesztették érdekes képű barátunkat, mert elégedetlenek voltak az utóbbi meccsek eredményével, ami azért érthető is. Pontosabban ahogy a Chelsea vezetősége fogalmazott:

A csapat  utóbbi időben nyújtott teljesítménye miatt a klub vezetősége és tulajdonosa úgy érezte, szükséges a váltás, hogy az együttes megtalálja a helyes utat a szezonnak ebben a nagyon fontos szakaszában.

Di Matteo többek között nyert egy Bajnokok Ligáját és egy FA-kupát a csapattal. A szakember márciusban kezdte meg a munkát a londoni csapattal, kisebb-nagyobb sikerekkel. Nagyon jól indították a bajnokságot, nyolc forduló után magabiztosan vezették a tabellát, de az utóbbi négy mérkőzésen egyszerűen nem bírtak nyerni, összesen három pontot gyűjtöttek, tehát kettő döntetlen és kettő vereség!

A Bajnokok Ligájában sem nyújtanak valami szuper teljesítményt. példa az, hogy tegnap kaptak ki 3-0-ra a Juventus-tól. Matteo 262 napig volt a csapat menedzsere. Az olasz szakember a nyolcadik akit elküldtek, mióta Roman Abramovic az elnök.

Viszlát Di Matteo, nem fogsz hiányozni! A hírek szerint Rafael Benítez lehet az új edző!

vad2istvan_belso_21.jpg

Roberto Di Matteo, az ex-edző!

vad2istvan_belso_22.jpg

Rafael Benítez, a kiszemelt!

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr204918829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása