Megszületett Lionel Messi fia!
2012. november 03. írta: Tibi5000

Megszületett Lionel Messi fia!

Megszületett Lionel Messi kisfia, aki Thiago Messi névre hallgat, illetve majd csak később. 

A Radio Marca Barcelona röpítette fel a hírt, hogy 2012 november 2.-án, 17:15 perckor megszületett a híres labdarúgó kisfia. Facebookos oldalára egy órával később, 18:15 perckor írta a Facebookos oldalára:

Én vagyok a legboldogabb ember ma a világon, köszönöm Istennek ezt az ajándékot! Köszönöm a családomnak a támogatást! Mindenkit ölelek. - Mondta Messi.

Az újságírók egész nap a kórház előtt gubbasztottak, hátha meg is láthatják Messit, vagy akár Thiagót, aminek persze nagyon kicsi esélye volt. Egy barát, aki elkísérte Messiéket a kórházba, az újságíróknak csak nagyon szűkszavúan beszélt, azt mondta, hogy mindenki nyugodjon meg, várja a fejleményeket.

Messi barátnőjét, Antonella Roccuzzo-t a barcelonai USP Dexeus kórházba szállították, és a legjobb pedig az, hogy a szülés szoba ablakán ha kitekintenek, pont meglátják a Camp Nou stadiont.

Cristiano Ronaldo 869 nappal született korábban, mint Messi, és láss csodát, a kis Thiago is 869 nappal fiatalabb mint Cristiano gyermeke. A hókuszpókuszok szerint ez azt jelenti, hogy bizony, íme a bizonyság a csillagok együttállására, és a két futballista géniusz elválaszthatatlanságára, (én ezt nagyon nem értem(.

Lionel Messinek azóta már több ezren gratuláltak a Facebookos oldalán, beleértve a Barca játékosok hivatalos Facebookos oldalát is.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr94886824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása