Ezt komolyan gondolják!
2012. október 26. írta: Tibi5000

Ezt komolyan gondolják!

Tudtuk, hogy az orosz szurkolók elég kemények, de a mostani történet mindent felülmúl. A legutóbbi eset a Dinamo Moszkva rettentő rossz bajnokság-kezdése miatt volt, többit lentebb.

Tehát az egész úgy történt, hogy Dzudzsi-ék éppen edzettek, amikor néhány orosz elvetemült szurkoló festékpatronos támadást indított néhány játékosra, Balázs azt állítja, őt is érte a kisebb támadás. Azt tudjuk, hogy ilyen rosszul még sosem kezdett a Dinamo Moszkva bajnokságban, de az sem, hogy ilyen buzdításokkal próbálják a középmezőnybe juttatni a Moszkvát.

De ez még csak a kezdet volt, úgy bizony, csak a kezdet, mert az annál rémisztőbb dolog még csak most jön. Nem, nem arra kell gondolni, hogy elraboltak valakit, "mindössze" az állt a fenyegetésben, hogy, ahogy idézem: " Ha a klub és az edzők képtelenek motiválni titeket, higgyetek nekünk, mi megtesszük helyettük. Mi vagyunk a szurkolók, és a mi módszereink egy kicsit komolyabbak ". - Persze ezt mind oroszul.

Úgy tűnik Dzsudzsák komolyan vette a dolgot, rúgott is egy gólt a legutóbbi Dinamo meccsen a Mordovija Saranszkij-nak. Többek között megfenyegették még Kevin Kuranyit, és további két játékost, akit most nem említenék meg.

Tehát az orosz szurkolók ezt nagyon komolyan gondolják, először ez a támadás, aztán a fenyegetés. Tudtuk, hogy az oroszok bármire képesek, de most bebizonyosodott: " A játék nem játék! ".

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr64863483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása