"A szerencsétlen Haladás"!
2012. október 07. írta: Tibi5000

"A szerencsétlen Haladás"!

A Haladás az NB1. 10. fordulójában elég szerencsétlennek bizonyult. Ráadásul emberelőnyben voltak, sőt, néhány helyzetet üres kapuból sem tudtak értékesíteni.

Talán átok szállta meg a Kaposvárt azzal, hogy megint kiállítottak belőle egy játékost. Az agresszív játékról talán csak Prukner László, a Kaposvár mostani vezetőedzője tehet, aki nem kommentálta a játékos pályán mutatott durvaságát. A Haladás is el van átkozva, ők még üres kapuból sem tudtak betalálni.

A két csapat szerencséje az, hogy egy-egy áldott jó kapusuk van. Rózsa Dániel és Lubos Hajdúch pedig végképp nem tehet arról, hogy ennyire "gólzáportalanul" végződött ez a mérkőzés. 

Bár a Haladás bizonyult esélyesebbnek, végül egy igazságos gól nélküli döntetlen lett a végeredmény. Egy kis érdekessége a mérkőzésnek a cserékkel kapcsolatban, hogy valószínűleg Prukner László a 80. percig elfelejtett cserélni, ugyanis a 82., a 86., és a 91. percben cserélt a Kaposvári mester. 

Amikor legutoljára összetalálkozott a két csapat, szintén döntetlennel, bár akkor nem gól nélkül zárult a mérkőzés, 1-1 lett a meccs végeredménye. Nagyon unalmasan kezdődött a mérkőzés, de az első 15 perc után már pörgősebb csapatokat láthattunk, már amennyire pörgősnek mondható. Nagyon sok helyzet volt mindkét oldalon, de végül, mint látható, gól nélkül mentek az öltözőbe a csapatok mindkét szünetben.

Az első igazán nagy helyzetet Oláh Lóránt alakította, de Rózsa Dániel bravúrosan védett. Ezután a helyzet után pedig még vagy 1001-szer történtek a lövések, kisebb-nagyobb hibákkal. Nagyon sok támadás volt a meccsen, nem sokat törődtek a védekezéssel a játékosok, mégis 0-0 lett a végeredmény.

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr844824581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása