Magyarország-Kazahsztán 3:0
2014. június 07. írta: Tibi5000

Magyarország-Kazahsztán 3:0

Az albán leégés után most már bizonyítania kellett a csapatnak, amit most részben meg is tett. Nem a profi labdarúgásáról ismert Kazahsztán volt az ellenfél, akiknek könnyedén rúgtunk két gólt, a harmadikat maguknak rúgták.

Pintér Attila nem lehetett jelen a mérkőzésen, ugyanis meccs előtt néhány órával rosszul lett, és kórházba szállították, ezt a Twitteren jelentette be az MLSZ. A Nemzeti Sport információi szerint a szakembert azóta meg is kellett műteni, de a műtét sikeres volt, ezért már hétfőn hazamehet a kórházból.

A csapatot Farkas József irányította. A 2002-óta Puskás Ferencről elnevezett stadion, régebbi nevén a Népstadion utolsó mérkőzése volt ez, szerencsére egy magyar győzelemmel. A létesítmény több mint 60 éves, 1953-ban adták át. 

Pintér Attila kezdőjéről mindent el lehet mondani, csak azt nem, hogy a legerősebb - papíron. Valóságban azonban nagyon összeszedettek voltak, az újoncok is, mintha már több éve futballoznának a válogatottban, és szinte észre sem lehetett venni, ki a kezdő, és ki az öreg motoros.

Az első félidő jól indult, simán lefociztuk őket, a második félidő kissé laposabb volt, talán elfáradtunk, de azért így is sikerült összehoznunk egy gólt, és Kazahsztánnak, a mi javunkra, egy öngólt.

Egyszóval a csapat most szépített az albánok elleni fiaskó után, de ez még mindig nem tökéletes játék. Ahogy Farkas József is mondta a meccs után, még mindig van mit kijavítani, és még mindig van mit fejlődnünk, hogy tökéletes legyen a játék, de ehhez azért Pintér Attila is kell majd.

Ezúton is szeretnénk jobbulást kívánni Pintér Attila szövetségi kapitánynak, akit nyombélfekély miatt műtöttek meg.

Sport-Király

Fotó: Czerk Gábor, Nemzeti Sport

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr486285949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása