Azonnal meghalt Maicon - részletek
2014. február 09. írta: Tibi5000

Azonnal meghalt Maicon - részletek

   Mint már tegnap írtunk róla, hogy a Sahtar Donetsk csapatában szereplő Maicon halálos kimenetelű balesetet szenvedett. Akkor még semmilyen információt nem lehetett tudni, azonban mára már sokkal több részletet árultak el.

   Megtudtuk azt, hogy 110 kilométer per órás sebességgel próbált megelőzni egy autót, azonban az úton megcsúszott, és egy oszlopnak csapódott. Úgy beütötte a fejét, hogy azonnal életét vesztette.

   Képeket is készített a román ProSport, amelyek természetesen nem kegyeletsértőek. Az egész futballvilág gyászol, mindenkit megrázott Maicon halála, a rendőrség még nem zárta le a vizsgálatot, de úgy tűnik, hogy a baleset a mindössze 25 éves focista gondatlanságából történt.

   Nyugodjék Békében.

Képek és videók: ProSpoet

A bejegyzés trackback címe:

https://sport-kiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr745806755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása